Magnanni

Magnanni is een derde generatie, familiebedrijf dat is prima herenschoenen produceert al meer dan 50 jaar in de kleine stad van Almansa, Spanje, waar de productie van handgemaakte schoenen is een manier van leven.

Magnanni ambachten schoenen voor de man die begrijpt dat de manier waarop hij zich kleedt is een uitdrukking van zijn persoonlijke stijl en smaak. Hij is een man die open staat voor nieuwe ervaringen, nieuwsgierig, beschaafd en dynamisch.

Handcrafting

Onze schoenen zijn gemaakt met behulp van traditionele technieken die nu ongewoon in de industrie, vanwege de hoge moeilijkheidsgraad en uitgebreide kennis die ze nodig hebben.

Speciale MAGNANNI afwerkingen

Op MAGNANNI, gebruiken we alleen de hoogste kwaliteit leer uit Frankrijk, Italië en Spanje. Leathers zijn afgewerkt met exclusieve kleurstoffen en met behulp van handmatige procedures, zoals het "polijsten rag" techniek. Leder is geverfd een stuk per keer.

Bologna bouw

Het Bologna constructie techniek voegt uitzonderlijke waarde voor elke schoen. Het biedt ongeëvenaard comfort en flexibiliteit zonder in te boeten elegant design. De voet wordt gewikkeld 360 graden met leren, als een handschoen om je hand, waardoor de omslachtige tussenzool en het geven van elke schoen uitzonderlijke flexibiliteit en het comfort van de eerste slijtage.

Het is waarom we zeggen dat de MAGNANNI Bologna constructie techniek creëert werkelijk een "een handschoen voor je voeten."

Van Mourik schoenen heeft een ruime sortering Magnanni Met bijpassende riemen.