Shoesme jongensschoenen

 
 
 
 

Baby-Proof

Spelenderwijs op weg naar de eerste stapjes. Onze Baby-Proof-schoenen geven baby's daarbij een duwtje in de rug. De lekker zittende babyschoentjes zijn soepel en zacht en sluiten naadloos aan. Ook het speciale loopzooltje is 'babyproof', namelijk anti-slip. Wat er ook mee gebeurt, de schoen blijft stevig van vorm. Zo kan uw baby veilig oefenen, op weg naar de eerste stapjes. En krijgt hij de smaak flink te pakken!

Comfort en Kwaliteit

Comfortgoed materiaal en maatwerk staan voor ons op nummer één. Shoesme= kwaliteit. Wat is ons geheim? Een speciaal productieproces voor onze Baby-Proof schoenen, waarbij elk schoentje wordt gecontroleerd. De stappers zijn leer gevoerd en het inlegzooltje is van heerlijk zacht materiaal. Natuurlijk zijn de schoentjes chroomvrij en ze bestaan uit de zachtste leersoorten. Zo ontstaat een optimaal draagcomfort en genieten hummeltjes van elke stap. Door onze kwaliteitsformule krijgt uw baby het beste!

Specificaties

Baby-Proof: dat staat voor flitsende babyschoentjes of laarsjes. De eerste pogingen tot lopen zijn nu nog ontroerender! Deze oefen- en gewenningsschoenen zijn in maat 18/22 verkrijgbaar voor baby's van zes tot veertien maanden. De onderkanten van de zolen kennen de karakteristieke Shoesme-noppen print.
 

Extreme Flex en Baby-Flex

Uw dreumes zet zelfstandig stapjes, misschien tussen het kruipen door! Dat verdient een lieve, soepele schoen. Wij bieden de perfecte schoentjes: de Baby-Flex. Ontzettend zacht en soepel, want de voetspieren van uw kleine moeten zich nog volop ontwikkelen. Maar ook voldoende stevig. Daar zorgt Shoesme wel voor, de voetjes moeten nog een heel leven mee. Ook hebben we de Extreme-Flex, met een stevige kruipneus en extra stevigheid aan de hiel. Voor alle Flex-zooltjes geldt, wat er ook mee gebeurt: de zool blijft exact in vorm!

Kwaliteit

Uw kleintje verdient het allerbeste. Net als zijn voetjes die volop in ontwikkeling zijn. Bescherming en comfort staan voor Shoesme dan ook voorop. De Baby-Flex en Extreme-Flex schoenen zijn geheel leer gevoerd en ze hebben een zachte maar stevige binnenzool. De schoentjes zijn erg flexibel, dankzij onze speciale productietechnieken. Wat kenmerkt de productie van Shoesme? Geen chroom of andere schadelijke stoffen in onze schoentjes! We gebruiken de beste kwaliteit leer en er is altijd na-controle voor perfectie. En top of the bill: alle Shoesme schoenen worden met de hand vervaardigd. Overigens in Portugal, want aan onze kinderschoenen worden geen kinderhandjes gebrand. Wij zijn tegen kinderarbeid! (We zijn daarom trouwens blij dat we WARCHILD mogen steunen).

Specificaties

In stapjes de wereld verkennen, dat kan met de Extreme-Flex schoenen van Shoesme. Misschien kruipt uw dreumes nog tussendoor. Voor hen zijn er Extreme Flex schoenen met slijtvaste rubberen stootneuzen. Stootneuzen beschermen de schoen tijdens het kruipen. En voorkomen pijn in de voetjes door een harde ondergrond. Gelukkig kunnen kids wel tegen een stootje: met vallen en opstaan krijgen ze het lopen vanzelf onder de knie. Deze superlieve schoenen, met of zonder stootneuzen, zijn in maat 19/24 verkrijgbaar voor uw baby/dreumes van negen tot 24 maanden oud!

Iedere voet heeft een eigen verhaal.
 

Walk-Proof

Uw kleine heeft het lopen onder de knie. Wat past bij uw kind? Snelle sneakers, stoere laarsjes of liever klassiek? Wat dan ook: 'vet cool' bewegen hummeltjes op onze Walk-Proof-schoenen. Ze ravotten, rennen en springen met souplesse. De soepel buigende zool geeft uw kind alle bewegingsvrijheid.

Kwaliteit

Uw peuter of kleuter kan al goed lopen en heeft stevige schoenen nodig. Die schoenen kunnen tegen een stootje en zien er liefst ‘vet cool’ uit. Onze Walk-Proof collectie biedt uitkomst. Soepel voor de afwikkeling van de voet, stevig voor het nemen van obstakels en een snoepje om de voetjes. De Walk-Proof collectie bestaat uit de beste kwaliteit leer en suède. De schoenen zijn volledig leer gevoerd, met een goed passende binnenzool. Voor Shoesme geen standaard zolen! Shoesme ontwikkelt zijn zolen in eigen beheer, precies aangepast aan voeten volop in ontwikkeling. De zolen zijn dan ook slijtvast en duurzaam. De naam Walk-Proof zegt eigenlijk al genoeg.

Specificaties

Wij beweren: eenmaal een Walk-Proof-schoen en uw kleine wil niet anders meer. Hij kan lekker ravotten, klimmen, klauteren en spelen. En voor u geen zorgen over kapotte schoenen, want ze kunnen tegen een stootje! De stootrand op de Walk-Proof Next beschermt de schoen tegen slijtage. Naast Walk-Proof, zijn deze schoenen ook speel-proof. Onze speciaal ontwikkelde zolen herkent u aan de karakteristieke Shoesme-print. Walk-Proof-schoenen, waaronder de Walk-Proof urban, zijn verkrijgbaar in de maten 20/28 voor peuters en kleuters van 2 tot 5 jaar die vlot zelfstandig lopen.