Naar boven

Dames schoenen

Bij Van Mourik schoenen hechten we veel belang aan elke stap die je zet. Daarom hebben we een uitgebreide collectie schoenen voor dames die de perfecte mix van stijl en comfort bieden. Of je nu op zoek bent naar trendy sneakers of elegante pumps, onze zorgvuldig samengestelde selectie zorgt ervoor dat elke vrouw het ideale paar vindt dat haar unieke stijl weergeeft. Ontdek onze topmerken, zoals Hassia en Gabor, die bekendstaan om hun uitstekende kwaliteit en comfort.

Hassia schoenen 

Hassia schoenen voor dames zijn bekend om hun uitstekende mix van comfort, kwaliteit en stijl, waardoor ze geliefd zijn bij vrouwen die zowel uiterlijk als comfort waarderen in hun dagelijks leven. Wat Hassia schoenen uniek maakt, is de nadruk op vakmanschap en het gebruik van uitstekende materialen, waardoor de schoenen niet alleen mooi zijn, maar ook buitengewoon comfortabel om te dragen.

Gabor schoenen dames 

Gabor schoenen voor dames combineren stijl, comfort en kwaliteit op een perfecte manier, waardoor elke stap wordt verbeterd. Met een erfenis van vakmanschap en innovatie, is dit bekende merk populair bij vrouwen die zowel uitstraling als functionaliteit belangrijk vinden als het om schoenen gaat.

Online bestellen bij van Mourik  

Wanneer u op een werkdag vóór 17:00 uur een bestelling plaatst, wordt deze normaal gesproken de volgende dag bij u bezorgd. Onze openingstijden spelen echter ook een rol, dus houd rekening met een levertijd van 1-3 werkdagen. Gratis verzending is beschikbaar voor bestellingen vanaf €50.

Van Mourik heeft verschillende specialiteiten, waaronder kleine maten schoenen voor dames in maat 34 en 35, evenals kleine maten heren schoenen in maat 38 en 39. Daarnaast bieden we ook grote maten schoenen aan, variërend van damesmaten tot en met maat 43 en herenmaten tot en met maat 50.