Naar boven

Nette veterschoenen

Nette veterschoenen zijn een onmisbaar element in de garderobe van elke man. Ze stralen professionaliteit en elegantie uit en zijn daarom essentieel voor formele gelegenheden en professionele settings. Deze schoenen zijn niet alleen een teken van respect en zorg voor persoonlijke presentatie, maar bieden ook de veelzijdigheid om met diverse outfits gecombineerd te worden, van strakke pakken tot smart casual ensembles. Hun tijdloze ontwerp garandeert dat ze nooit uit de mode raken, waardoor ze een duurzame investering zijn in de stijl van elke man.

Magnanni schoenen

Magnanni schoenen hebben wereldwijd een reputatie opgebouwd voor vakmanschap en luxe. De elegante veterschoenen van dit merk worden met oog voor detail gemaakt, wat in de huidige schoenenindustrie zeldzaam is. Ieder paar Magnanni schoenen doorloopt een traditioneel proces met handgeschilderd leer en een Bologna constructie die comfort en stijl perfect combineert. Dankzij deze technieken blijven de schoenen flexibel en lichtgewicht, terwijl ze hun uitzonderlijke elegantie behouden.

Giorgio schoenen

Giorgio schoenen staan bekend om hun Italiaanse flair en staan voor klassieke elegantie. Met de focus op handgemaakte details en kwaliteit leer, bieden de nette veterschoenen van Giorgio een perfecte combinatie van traditionele stijl en hedendaagse modetrends. Deze schoenen zijn ideaal voor heren die subtiele luxe en kwaliteit waarderen. De strakke lijnen en prachtige afwerking maken Giorgio's schoenen perfect voor zakelijke bijeenkomsten, bruiloften en andere formele gelegenheden.

Online bestellen bij van Mourik 

Wanneer u op een werkdag vóór 17:00 uur een bestelling plaatst, wordt deze normaal gesproken de volgende dag bij u bezorgd. Onze openingstijden spelen echter ook een rol, dus houd rekening met een levertijd van 1-3 werkdagen. Gratis verzending is beschikbaar voor bestellingen vanaf €50.

Van Mourik heeft verschillende specialiteiten, waaronder kleine maten schoenen voor dames in maat 34 en 35, evenals kleine maten heren schoenen in maat 38 en 39. Daarnaast bieden we ook grote maten schoenen aan, variërend van damesmaten tot en met maat 43 en herenmaten tot en met maat 50.