Naar boven

Instappers

Bij Van Mourik weten we hoe belangrijk het is om stijlvolle en functionele schoenen voor jongens te hebben. Daarom bieden we een breed assortiment instappers die ideaal zijn voor energieke en avontuurlijke jongens. Onze collecties combineren comfort en trendy design, zodat jongens van alle leeftijden kunnen genieten van schoenen die zowel stijlvol als comfortabel zijn.

Pinocchio schoenen

Of je nu een kind hebt dat wil opvallen met stijl of een kind dat comfort wil, Pinocchio schoenen zijn de perfecte keuze. Deze schoenen staan bekend om hun duurzame kwaliteit en kindvriendelijke ontwerp. Ze zijn speciaal ontworpen om de dynamische activiteiten van jongens te ondersteunen, van schoolpleinavonturen tot weekenduitstapjes. Met de Pinocchio schoenen kunnen jongens hun schoenen snel en gemakkelijk aantrekken.

We nodigen je uit om samen met je kind de collectie van Van Mourik te ontdekken. Instappers zijn er in verschillende maten en stijlen, perfect voor elke gelegenheid. Bezoek onze winkel om het ideale paar te vinden dat past bij de wensen van je kind en jouw kwaliteitseisen.  Laat je kind op comfortabele schoenen de wereld ontdekken met de schoenen van Van Mourik.

Online bestellen bij van Mourik 

Wanneer u op een werkdag vóór 17:00 uur een bestelling plaatst, wordt deze normaal gesproken de volgende dag bij u bezorgd. Onze openingstijden spelen echter ook een rol, dus houd rekening met een levertijd van 1-3 werkdagen. Gratis verzending is beschikbaar voor bestellingen vanaf €50.

Van Mourik heeft verschillende specialiteiten, waaronder kleine maten schoenen voor dames in maat 34 en 35, evenals kleine maten heren schoenen in maat 38 en 39. Daarnaast bieden we ook grote maten schoenen aan, variërend van damesmaten tot en met maat 43 en herenmaten tot en met maat 50.