Naar boven

Klittenband schoenen

Klittenband schoenen zijn een uitstekende keuze voor jongens, vooral vanwege hun gebruiksgemak en comfort. Deze schoenen stellen kinderen in staat om zelf hun schoenen aan en uit te doen, waardoor hun zelfstandigheid wordt gestimuleerd. Daarnaast bieden klittenband schoenen vaak een stevige, aanpasbare pasvorm, wat essentieel is voor groeiende kindervoeten. Ze zijn ideaal voor school, spelen en alles daartussenin, met duurzame materialen en flexibele zolen die zijn ontworpen om dagelijkse activiteiten aan te kunnen.

Develab schoenen

Develab staat bekend om de trendy en duurzame kinderschoenen die speciaal zijn ontworpen voor kinderen. De klittenband schoenen voor jongens van Develab zijn niet alleen stevig en slijtvast, maar bevatten ook levendige ontwerpen en kleuren die kinderen aanspreken. Deze schoenen combineren functionaliteit met mode, waarbij het comfort van het kind altijd centraal staat. Develab maakt gebruik van materialen die geschikt zijn voor alle speelactiviteiten. Bovendien zorgen de verstelbare klittenband strips voor een perfecte pasvorm, wat van essentieel belang is voor de ondersteuning van jonge voeten.

Munich schoenen

Munich schoenen zijn populair bij jongens vanwege hun sportieve uitstraling en uitzonderlijk comfort. Ze zijn ideaal voor actieve kinderen vanwege hun duurzame constructie en het gebruik van ademende materialen die zorgen voor comfort tijdens intensieve activiteiten. De Munich schoenen met klittenband zorgen voor gemakkelijk sluiten en zijn snel aan te trekken, wat perfect is voor energieke jongens die constant in beweging zijn. De ontwerpen van Munich schoenen zijn gericht op veelzijdigheid, waardoor ze zowel op school als tijdens het sporten gedragen kunnen worden. Ze zijn favoriet op het veld en op de speelplaats.

Online bestellen bij van Mourik

Wanneer u op een werkdag vóór 17:00 uur een bestelling plaatst, wordt deze normaal gesproken de volgende dag bij u bezorgd. Onze openingstijden spelen echter ook een rol, dus houd rekening met een levertijd van 1-3 werkdagen. Gratis verzending is beschikbaar voor bestellingen vanaf €50.

Van Mourik heeft verschillende specialiteiten, waaronder kleine maten schoenen voor dames in maat 34 en 35, evenals kleine maten heren schoenen in maat 38 en 39. Daarnaast bieden we ook grote maten schoenen aan, variërend van damesmaten tot en met maat 43 en herenmaten tot en met maat 50.