Naar boven

Babyschoenen

Babyschoenen spelen een belangrijke rol in de vroege ontwikkeling van kinderen door bescherming en ondersteuning te bieden aan hun nog zachte en groeiende voetjes. Het is van essentieel belang dat deze schoenen comfortabel, flexibel en veilig zijn. Kwalitatieve babyschoenen dienen niet alleen ter bescherming tegen de elementen, maar ook ruimte te bieden voor beweging en groei. Ze dienen gemakkelijk aan te trekken te zijn en toch goed op de voetjes te blijven zitten. Materialen moeten zacht en ademend zijn om irritatie te voorkomen en een gezonde ontwikkeling van de voet te ondersteunen.

Shoesme 

Shoesme is een bekend merk dat zich specialiseert in het maken van babyschoenen die de ontwikkeling van babyvoetjes vanaf de eerste stappen stimuleren. Met grote zorg en aandacht voor de gevoelige kindervoetjes worden deze schoenen gemaakt. De babyschoenen van Shoesme zijn beroemd om hun flexibele zolen die de natuurlijke beweging niet belemmeren en toch voldoende grip bieden. Ze zijn gemaakt van materialen zoals zacht leer en hebben verstevigde hielstukken voor extra ondersteuning. De ontwerpen van Shoesme zijn levendig en speels en bieden een diversiteit aan stijlen die zowel binnen als buiten perfect passen.

Bunnies schoenen

Bunnies biedt een collectie schattige en duurzame babyschoenen die speciaal zijn ontworpen om de kleintjes te ondersteunen bij hun eerste stapjes. De schoenen van Bunnies zijn ontwikkeld met de veiligheid en het comfort van de baby in gedachten. Ze hebben flexibele zolen die de natuurlijke beweging van de voet ondersteunen en tegelijkertijd bescherming bieden. De babyschoenen van Bunnies zijn geliefd vanwege het gebruik van zachte, veilige materialen en bevatten geen harde onderdelen die de voetjes kunnen schaden. De ontwerpen zijn speels en kindvriendelijk, vaak versierd met vrolijke elementen die zowel ouders als kinderen aanspreken.

Online bestellen bij van Mourik

Wanneer u op een werkdag vóór 17:00 uur een bestelling plaatst, wordt deze normaal gesproken de volgende dag bij u bezorgd. Onze openingstijden spelen echter ook een rol, dus houd rekening met een levertijd van 1-3 werkdagen. Gratis verzending is beschikbaar voor bestellingen vanaf €50.

Van Mourik heeft verschillende specialiteiten, waaronder kleine maten schoenen voor dames in maat 34 en 35, evenals kleine maten heren schoenen in maat 38 en 39. Daarnaast bieden we ook grote maten schoenen aan, variërend van damesmaten tot en met maat 43 en herenmaten tot en met maat 50.