Naar boven

Slippers

In de warmere maanden zijn slippers voor de beste partner voor kleine voetjes. Bij Van Mourik weten we dat stijl niet het enige is waar ouders op letten bij het kiezen van de juiste slippers voor hun kinderen. Comfort, pasvorm en duurzaamheid zijn topprioriteiten in onze collecties. We bieden een assortiment slippers dat niet alleen past bij levendige zomeroutfits, maar ook bestand is tegen dagelijkse speelavonturen.

Birkenstock kind

Birkenstock is beroemd om zijn uitstekende kwaliteit schoenen die niet alleen comfortabel zijn, maar ook de gezonde groei van kindervoeten bevorderen. Deze traditie wordt voortgezet in de Birkenstock slippers voor kinderen, met een diep, anatomisch gevormd voetbed dat de natuurlijke positie van de voet ondersteunt, wat ideaal is voor opgroeiende kinderen.

De stevigheid van Birkenstock slippers maakt ze perfect voor actieve kinderen, ontworpen om lang mee te gaan en de energie en avonturen van uw kind te doorstaan. Dit maakt ze niet alleen duurzaam in gebruik, maar ook milieuvriendelijk omdat u minder vaak nieuwe slippers hoeft te kopen. Deze slippers zijn dus perfect voor kinderen.


Online bestellen bij van Mourik 

Wanneer u op een werkdag vóór 17:00 uur een bestelling plaatst, wordt deze normaal gesproken de volgende dag bij u bezorgd. Onze openingstijden spelen echter ook een rol, dus houd rekening met een levertijd van 1-3 werkdagen. Gratis verzending is beschikbaar voor bestellingen vanaf €50.

Van Mourik heeft verschillende specialiteiten, waaronder kleine maten schoenen voor dames in maat 34 en 35, evenals kleine maten heren schoenen in maat 38 en 39. Daarnaast bieden we ook grote maten schoenen aan, variërend van damesmaten tot en met maat 43 en herenmaten tot en met maat 50.