Naar boven

Teenslippers

Teenslippers moeten een perfecte balans vinden tussen comfort en stijl. Naast het uiterlijk is het cruciaal dat ouders letten op de ondersteuning van hun kinderen. Kwalitatieve teenslippers zouden de natuurlijke voetbeweging moeten bevorderen tijdens activiteiten, wat essentieel is voor een gezonde voetontwikkeling. Bij Van Mourik begrijpen we dit en daarom bieden we een gevarieerd assortiment teenslippers die zowel trendy als comfortabel zijn.

Kipling

Als het gaat om het combineren van kwaliteit en kindvriendelijke mode, steekt Kipling erbovenuit. De teenslippers zijn perfect voor zowel actief spelen als ontspannen thuis. Kipling begrijpt dat comfort net zo belangrijk is als stijl, vooral voor groeiende voeten. De teenslippers zijn gemaakt van zachte, duurzame materialen en hebben vaak verstelbare bandjes voor een optimale pasvorm. Met een voetbed dat speciaal is ontworpen voor de nodige ondersteuning, zijn Kipling slippers een zegen voor zowel ouders als kinderen.

Kipling's ontwerpen zijn altijd levendig en vrolijk. Vaak met opvallende kleuren en charmante details, variërend van bloemen tot glitter en alles daartussenin. Deze ontwerpen bieden kinderen een moeiteloze manier om hun persoonlijkheid te uiten, terwijl ze genieten van ultiem comfort.

Online bestellen bij van Mourik

Wanneer u op een werkdag vóór 17:00 uur een bestelling plaatst, wordt deze normaal gesproken de volgende dag bij u bezorgd. Onze openingstijden spelen echter ook een rol, dus houd rekening met een levertijd van 1-3 werkdagen. Gratis verzending is beschikbaar voor bestellingen vanaf €50.

Van Mourik heeft verschillende specialiteiten, waaronder kleine maten schoenen voor dames in maat 34 en 35, evenals kleine maten heren schoenen in maat 38 en 39. Daarnaast bieden we ook grote maten schoenen aan, variërend van damesmaten tot en met maat 43 en herenmaten tot en met maat 50.