Naar boven

Aqa schoenen

Aqa Aqa Shoes is een Nederlands schoenenmerk dat synoniem staat voor de perfecte combinatie van stijl, comfort en vakmanschap. De schoenencollectie van Aqa Shoes biedt eigentijds design en uitstekende materialen waardoor ze zich onderscheiden van de concurrentie. De schoenen van Aqa zijn opgemerkt vanwege de focus op kwaliteit. Het merk gebruikt alleen de beste materialen zoals fijn leer en suède, wat bijdraagt aan de duurzaamheid en het luxueuze gevoel van de schoenen.

Bij Aqa Shoes is comfort een belangrijke waarde. Elk paar schoenen is ontworpen met oog voor draagbaarheid. Van demping tot ondersteuning, Aqa Shoes streeft ernaar om een aangename ervaring te bieden voor mensen die hun schoenen langere tijd willen dragen.

Aqa sneakers 

Bij Aqa Shoes vind je een prachtige verzameling sneakers die eigentijds design en ultiem draagcomfort combineren. De sneakers zijn gemaakt van uitstekende materialen en oog voor detail is duidelijk zichtbaar. De nadruk op kwaliteit is duidelijk te zien in de sneakers van Aqa. Ze maken gebruik van eersteklas leer en suède, waardoor de sneakers niet alleen duurzaam zijn, maar ook een luxueuze uitstraling hebben. Elk paar is met zorg afgewerkt, wat deze sneakers werkelijk uniek maakt.

Comfort is een essentieel aspect van het ontwerp. Aqa Shoes integreert demping en ondersteuning in hun sneakers, wat resulteert in schoenen die comfortabel zijn, zelfs na langdurig dragen. Het ergonomische ontwerp zorgt voor een natuurlijke pasvorm en beweging.

Online bestellen bij van Mourik  

Wanneer u op een werkdag vóór 17:00 uur een bestelling plaatst, wordt deze normaal gesproken de volgende dag bij u bezorgd. Onze openingstijden spelen echter ook een rol, dus houd rekening met een levertijd van 1-3 werkdagen. Gratis verzending is beschikbaar voor bestellingen vanaf €50.

Van Mourik heeft verschillende specialiteiten, waaronder kleine maten schoenen voor dames in maat 34 en 35, evenals kleine maten heren schoenen in maat 38 en 39. Daarnaast bieden we ook grote maten schoenen aan, variërend van damesmaten tot en met maat 43 en herenmaten tot en met maat 50.