Naar boven

Collonil

Op zoek naar producten voor het onderhoud en reparatie van uw schoenen? Kijk dan niet verder dan Collonil! Al meer dan 100 jaar staat Collonil bekend als dé specialist in schoenverzorging. Of u nu wax, leercrème, schoenborstels, beveiligingsspray of suède verzorgingsspray nodig hebt, Collonil heeft het allemaal. Verzorg uw schoenen goed en geniet er nog langer van!

Het Duitse bedrijf, Collonil, begon al in 1909 met het specialiseren in schoenverzorging en reparatie. Sindsdien heeft Collonil zich blijven ontwikkelen en is het uitgegroeid tot een toonaangevend merk in de schoenenwereld. Het bedrijf is nog steeds gevestigd in Berlijn, maar de producten zijn overal verkrijgbaar. De hoogwaardige kwaliteit van Collonil's producten biedt jou de mogelijkheid om langer van uw schoenen te genieten.

Verzorging van uw schoenen

Collonil biedt verschillende productlijnen aan die beschikbaar zijn om bij ons te bestellen. De producten zijn speciaal ontwikkeld voor luxe leerverzorging en om leer tegen veroudering te beschermen. De 1909-serie bevat ingrediënten die ook in huidverzorgingsproducten worden gebruikt en zal ervoor zorgen dat gladde leren schoenen zacht en soepel blijven en hun glans herstellen. Suède en hertenleer kunnen ook met dit product worden behandeld om hun frisheid en uiterlijk te behouden. De Collonil Carbon Pro spray en wax van Collonil zijn bijzonder populair. Carbon Pro spray biedt langdurige bescherming tegen vocht en maakt diverse materialen waterdicht zonder de ademende werking aan te tasten. Vanwege het succes van Carbon Pro is Carbon Wax ontwikkeld, speciaal voor de verzorging van glad- en mat leer.

Online bestellen bij van Mourik 

Wanneer u op een werkdag vóór 17:00 uur een bestelling plaatst, wordt deze normaal gesproken de volgende dag bij u bezorgd. Onze openingstijden spelen echter ook een rol, dus houd rekening met een levertijd van 1-3 werkdagen.Gratis verzending is beschikbaar voor bestellingen vanaf €50.

Van Mourik  heeft verschillende specialiteiten, waaronder kleine maten schoenen voor dames in maat 34 en 35, evenals kleine maten heren schoenen in maat 38 en 39. Daarnaast bieden we ook grote maten schoenen aan, variërend van damesmaten tot en met maat 43 en herenmaten tot en met maat 50.