Naar boven

Dr. Martens

Dr. Martens Tegenwoordig worden Dr. Martens boots door bijna iedereen gedragen, van celebrities tot studenten. Maar wat zijn nu de populairste modellen van dit iconische schoenmerk?
Van Mourik Sliedrecht heeft de volgende modellen in de collectie:

Dr. Martens 1460: de originele klassieker

De Dr. Martens 1460 veterboot is het bekendste en meest iconische model van Dr. Martens. Het is de originele design die in 1960 op de markt kwam. Deze boot is te herkennen aan de 8 veterogen, het Smooth-leer, de gegroefde zijkanten, de gele stiksels en de comfortabele zool met luchtkussen. De Dr. Martens 1460 boot is duurzaam, tijdloos en veelzijdig. Je kunt deze boot combineren met elke outfit, van casual tot chic.

Dr. Martens Pascal: de zachte variant

De Dr. Martens Pascal boot is een fijne variant van de Dr. Martens 1460 boot. Het verschil zit hem in het leer. De Dr. Martens Pascal boot heeft een soepeler en zachter leer, dat vanaf de eerste stap ingelopen voelt. Deze boot is ideaal voor mensen die houden van comfort en gemak.

Welke Dr. Martens boots kies jij?

Zoals je ziet, zijn er verschillende modellen van Dr. Martens boots waar je uit kunt kiezen. Elk model heeft zijn eigen kenmerken, voordelen en uitstraling. Welk model past het beste bij jouw persoonlijkheid ? Kom langs om ze te passen of bestel ze online. 
Dr. Martens boots
Dr. Martens dames boots
Dr. Martens kinderboots
Dr. Martens kinderschoenen