Naar boven

G Star

G-Star is een Nederlands merk dat wereldwijd bekendstaat om zijn vernieuwende en uitstekende vakmanschap. Het merk heeft een iconische collectie van denim kleding en schoenen ontwikkeld. Net als de ruige denim stof zelf, draait bij G-Star alles om het verkennen van onbekend terrein. De ontwerpers zijn altijd op zoek naar nieuwe technologieën en materialen om de grenzen van denim te verleggen. Zo heeft G-Star zichzelf op de kaart gezet met zijn gedurfde en innovatieve benadering van denim.

G Star schoenen

Bij Van Mourik hebben we een uitgebreid assortiment G Star schoenen die perfect passen bij de dynamische en onconventionele stijl van het merk. Of je nu op zoek bent naar stijlvolle sneakers, robuuste laarzen of casual instappers, G Star biedt voor elke gelegenheid de juiste keuze. Ze staan bekend om hun eclectische stijl, die varieert van urban tot eigentijds en van minimalistisch tot opvallend. Als je op zoek bent naar een perfecte combinatie van comfort en stijl, biedt G Star schoenen die aan al je verwachtingen voldoen.

We nodigen je uit om de wereld van G-Star te verkennen en de revolutie van denim te omarmen. De schoenen van G Star zijn niet alleen een modelverklaring, maar ook een manifestatie van zelfexpressie en individualiteit.

Online bestellen bij van Mourik

Wanneer je op een werkdag vóór 17:00 uur een bestelling plaatst, wordt deze normaal gesproken de volgende dag bij je bezorgd. Onze openingstijden spelen echter ook een rol, dus houd rekening met een levertijd van 1-3 werkdagen. Gratis verzending is beschikbaar voor bestellingen vanaf €50.

Van Mourik  heeft verschillende specialiteiten, waaronder kleine maten schoenen voor dames in maat 34 en 35, evenals kleine maten heren schoenen in maat 38 en 39. Daarnaast bieden we ook grote maten schoenen aan, variërend van damesmaten tot en met maat 43 en herenmaten tot en met maat 50.