Naar boven

Grisport werkschoenen

Grisport heeft een reputatie opgebouwd vanwege hun toonaangevende werkschoenen die functionaliteit, bescherming en comfort combineren. De werkschoenen collectie van Grisport is om meerdere redenen gewaardeerd.

De kwaliteit van de schoenen is opmerkelijk. Grisport gebruikt uitstekende materialen, zoals duurzaam leer en geavanceerde technische stoffen, waardoor de schoenen bestand zijn tegen zware omstandigheden en lang meegaan. Dit maakt ze betrouwbare metgezellen voor professionals in diverse werkgebieden. Waterdichtheid en ademend vermogen zijn kenmerkende eigenschappen van Grisport werkschoenen. Deze schoenen blijven waterdicht, maar zijn tegelijkertijd ademend, waardoor de voeten droog en comfortabel blijven, zelfs bij lange werkdagen in verschillende omstandigheden.

Grisport wandelschoenen 

Grisport heeft zichzelf op de kaart gezet met het produceren van geweldige wandelschoenen die zorgen voor de perfecte balans tussen duurzaamheid, comfort en prestaties voor wandelaars. Deze schoenen worden geproduceerd met behulp van duurzame materialen zoals stevig leer en geavanceerde technologieën. Hierdoor zijn deze schoenen bestand tegen verschillende terreinen en weersomstandigheden en bieden ze wandelaars de nodige bescherming.

Naast hun duurzaamheid zijn deze schoenen zo ontworpen dat ze uitermate comfortabel zijn. De ergonomische vormgeving, demping en ondersteuning zorgen ervoor dat wandelaars comfortabel kunnen lopen, zelfs tijdens lange trektochten. Dit voorkomt vermoeidheid en zorgt ervoor dat je volop kunt genieten van je wandeltochten.

Online bestellen bij van Mourik 

Benieuwd naar meer schoenen? Neem ook eens een kijkje bij merken zoals Reef, Shabbies of Stuppy. Wanneer u op een werkdag vóór 17:00 uur een bestelling plaatst, wordt deze normaal gesproken de volgende dag bij u bezorgd. Onze openingstijden spelen echter ook een rol, dus houd rekening met een levertijd van 1-3 werkdagen. Gratis verzending is beschikbaar voor bestellingen vanaf €50.

Van Mourik heeft verschillende specialiteiten, waaronder kleine maten schoenen voor dames in maat 34 en 35, evenals kleine maten heren schoenen in maat 38 en 39. Daarnaast bieden we ook grote maten schoenen aan, variërend van damesmaten tot en met maat 43 en herenmaten tot en met maat 50.