Naar boven

Gux's

Gux biedt schoenen van topkwaliteit, waarbij comfort en stijl de belangrijkste kenmerken zijn. Het merk combineert traditioneel vakmanschap met moderne technologieën om stijlvolle en duurzame schoenen te creëren die perfect passen bij de groeiende kindervoet. Gux heeft als doel om schoenen te ontwerpen die de natuurlijke ontwikkeling van kindervoeten ondersteunen, met speciale aandacht voor flexibiliteit, ademend vermogen en bescherming. De populaire schoenen van Gux zijn geliefd bij ouders en kinderen en hebben speelse designs die perfect passen bij de actieve en energieke levensstijl van kinderen.

Ballerina’s 

Gux's ballerina's bieden jonge meisjes charmante, veelzijdige en comfortabele schoenen. Deze ballerina's zijn gemaakt van zachte en soepele materialen om de delicate kindervoeten te beschermen en zacht te laten aanvoelen. De stevige zolen bieden voldoende ondersteuning en bescherming tijdens dagelijkse activiteiten en spelletjes. Elk ontwerp is verfijnd tot in de kleinste details, met prachtige strikjes, glinsterende afwerkingen en stevige en gebruiksvriendelijke sluitingen die zelfs de kleinste handjes gemakkelijk kunnen hanteren. De ballerina's zijn speciaal ontworpen voor de gezondheid en ontwikkeling van kindervoeten, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor ouders die zowel stijl als functionaliteit willen in kinderschoenen.

Online bestellen bij van Mourik 

Wanneer u op een werkdag vóór 17:00 uur een bestelling plaatst, wordt deze normaal gesproken de volgende dag bij u bezorgd. Onze openingstijden spelen echter ook een rol, dus houd rekening met een levertijd van 1-3 werkdagen. Gratis verzending is beschikbaar voor bestellingen vanaf €50.

Van Mourik heeft verschillende specialiteiten, waaronder kleine maten schoenen voor dames in maat 34 en 35, evenals kleine maten heren schoenen in maat 38 en 39. Daarnaast bieden we ook grote maten schoenen aan, variërend van damesmaten tot en met maat 43 en herenmaten tot en met maat 50.