Naar boven

Magnanni

Magnanni Magnanni is een luxe schoenenmerk dat in 1954 in Spanje is opgericht. Het bedrijf is beroemd om zijn vakmanschap en oog voor detail, waarmee het zich onderscheidt in de markt van herenschoenen. Door traditioneel vakmanschap te combineren met eigentijds design, biedt Magnanni stijlvolle en hoogwaardige schoenen die de tand des tijds kunnen doorstaan.

Magnanni schoenen


Wat Magnanni onderscheidt, is niet alleen de superieure kwaliteit van hun materialen, maar ook de tijdloze esthetiek van hun designs. Of u nu op zoek bent naar relaxte loafers of trendy sneakers, elk paar straalt verfijning uit en is geschikt voor diverse gelegenheden.

Bij Magnanni begrijpen ze dat ware elegantie niet ten koste mag gaan van comfort. Daarom worden de schoenen niet alleen met oog voor stijl gemaakt, maar ook met aandacht voor draagbaarheid. Zachte voeringen en doordachte constructies zorgen ervoor dat u niet alleen mooie schoenen heeft, maar ook comfortabele, zelfs bij langdurig gebruik.

Het merk Magnanni belichaamt de essentie van de Spaanse schoenenindustrie, waar traditie en innovatie samenkomen om iets buitengewoons te creëren. Elke stap in het proces is een reis door de rijke erfenis van het Spaanse ambacht.

Online bestellen bij van Mourik


Wanneer u op een werkdag vóór 17:00 uur een bestelling plaatst, wordt deze normaal gesproken de volgende dag bij u bezorgd. Onze openingstijden spelen echter ook een rol, dus houd rekening met een levertijd van 1-3 werkdagen.Gratis verzending is beschikbaar voor bestellingen vanaf €50.

Van Mourik heeft verschillende specialiteiten, waaronder kleine maten schoenen voor dames in maat 34 en 35, evenals kleine maten heren schoenen in maat 38 en 39. Daarnaast bieden we ook grote maten schoenen aan, variërend van damesmaten tot en met maat 43 en herenmaten tot en met maat 50.