Naar boven

Mexx

In 1986 besloot Rattan Chadha zijn herenmerk Moustache en damesmerk Emanuelle samen te voegen tot één merk: Mexx. Beide merken vertegenwoordigen dezelfde levensstijl en zouden als één merk een sterkere statement maken.

Mexx is ondertussen een iconisch merk dat bekend is om zijn eigentijdse elegantie en verfijnde kwaliteit. Het merk moedigt aan om je eigen stijl te omarmen en jezelf uit te drukken via mode. Het brede assortiment biedt voor elk wat wils, zodat er voor iedereen een passend ontwerp te vinden is.

Mexx sneakers

Mexx is een merk dat bekendstaat om zijn tijdloze stijl die nooit uit de mode raakt. Het is de perfecte combinatie van klassieke en moderne elementen die ervoor zorgen dat je jarenlang van je favoriete paar schoenen kunt genieten. Mexx biedt voor elke gelegenheid het perfecte paar sneakers, of je nu op zoek bent naar dagelijkse sneakers, nette loafers voor een zakelijke bijeenkomst of juist een paar pumps voor een speciale gelegenheid.

Mexx sneakers zijn niet alleen prachtig ontworpen en comfortabel, ze zijn ook van hoge kwaliteit. Elk paar is met precisie, goede materialen en oog voor detail gemaakt. Dit zorgt ervoor dat de schoenen zeer comfortabel zijn en lang meegaan, waardoor het een investering is waar je nog lang van kunt genieten.

Online bestellen bij van Mourik

Wanneer u op een werkdag vóór 17:00 uur een bestelling plaatst, wordt deze normaal gesproken de volgende dag bij u bezorgd. Onze openingstijden spelen echter ook een rol, dus houd rekening met een levertijd van 1-3 werkdagen.Gratis verzending is beschikbaar voor bestellingen vanaf €50.

Van Mourik  heeft verschillende specialiteiten, waaronder kleine maten schoenen voor dames in maat 34 en 35, evenals kleine maten heren schoenen in maat 38 en 39. Daarnaast bieden we ook grote maten schoenen aan, variërend van damesmaten tot en met maat 43 en herenmaten tot en met maat 50.