Naar boven

Piedro schoenen

Piedro is een bekend schoenenmerk dat zich richt op het ontwerpen van orthopedische schoenen voor kinderen. Het merk streeft naar comfort, ondersteuning en functionaliteit, vooral voor kinderen met specifieke voetproblemen of orthopedische behoeften. De schoenen van Piedro worden gemaakt van materialen, zoals stevig leer en duurzame zolen, die stabiliteit en bescherming bieden. Daarnaast zijn de schoenen voorzien van verstelbare klittenbanden of veters, waardoor ze gemakkelijk kunnen worden aangepast aan de individuele behoeften van elk kind.

Piedro kinderschoenen 

De schoenen zijn ontworpen om de natuurlijke voet ontwikkeling te ondersteunen, met brede pasvormen, verstelbare sluitingen en uitneembare inlegzolen. Piedro's focus ligt op functionaliteit en gezondheid, evenals op stijlvolle en aantrekkelijke ontwerpen voor kinderen. Piedro heeft een breed assortiment aan schoenen voor verschillende leeftijdsgroepen, van peuters tot tieners, en voor diverse voetproblemen zoals platvoeten, hoge of lage wreef, brede of smalle voeten. De schoenen zijn duurzaam, stevig en bieden de benodigde ondersteuning voor de ontwikkeling van gezonde voeten bij opgroeiende kinderen. 


Ouders zijn lovend over Piedro vanwege hun focus op gezondheid, comfort en functionaliteit. Bovendien biedt het brede scala aan maten en breedtematen een uitkomst voor kinderen die extra aandacht nodig hebben voor hun voeten. Het is dan ook niet verrassend dat Piedro een zeer geliefde keuze is. 


Online bestellen bij van Mourik 

Wanneer u op een werkdag vóór 17:00 uur een bestelling plaatst, wordt deze normaal gesproken de volgende dag bij u bezorgd. Onze openingstijden spelen echter ook een rol, dus houd rekening met een levertijd van 1-3 werkdagen. Gratis verzending is beschikbaar voor bestellingen vanaf €50.

Van Mourik heeft verschillende specialiteiten, waaronder kleine maten schoenen voor dames in maat 34 en 35, evenals kleine maten heren schoenen in maat 38 en 39. Daarnaast bieden we ook grote maten schoenen aan, variërend van damesmaten tot en met maat 43 en herenmaten tot en met maat 50.