Naar boven

Westland by Josef Seibel

Het bekende schoenenmerk "Westland-Romika" heeft onlangs een verandering ondergaan en gaat nu verder onder de naam "Westland".  Deze wijziging is doorgevoerd om het merk een hedendaagse uitstraling te geven en te benadrukken dat het merk zich richt op hoogwaardige en comfortabele schoenen.

Romika pantoffels

Als oorspronkelijke Romika, opgericht in 1921 in Duitsland, heeft het merk Westland een sterke reputatie opgebouwd in de schoenenindustrie. Het bedrijf heeft zich altijd ingezet voor innovatie en vakmanschap bij de productie van hun schoenen. De recente naamswijziging naar Westland benadrukt het merk's toewijding aan comfort en duurzaamheid en draagt bij aan zijn blijvende succes.

Van Romika van Westland

Westland staat vooral bekend om zijn goede kwaliteit en comfortabele schoenen. Ze ontwerpen schoenen met oog voor detail en vakmanschap, en hun assortiment omvat diverse stijlen, variërend van slippers en sandalen tot laarzen en schoenen voor dagelijks gebruik. Het merk is toegewijd aan het bieden van schoenen die er niet alleen goed uitzien, maar ook zorgen voor het welzijn van je voeten.

Het comfort dat Westland schoenen biedt, is een opvallend kenmerk. Door het gebruik van geavanceerde technologieën en dempingssystemen worden vermoeidheid en druk op de voeten geminimaliseerd. Daarnaast wordt er gebruikgemaakt van hoge kwaliteit materialen die langdurig gebruik en duurzaamheid garanderen.

Online bestellen bij van Mourik

Wanneer u op een werkdag vóór 17:00 uur een bestelling plaatst, wordt deze normaal gesproken de volgende dag bij u bezorgd. Onze openingstijden spelen echter ook een rol, dus houd rekening met een levertijd van 1-3 werkdagen.Gratis verzending is beschikbaar voor bestellingen vanaf €50.

Van Mourik heeft verschillende specialiteiten, waaronder kleine maten schoenen voor dames in maat 34 en 35, evenals kleine maten heren schoenen in maat 38 en 39. Daarnaast bieden we ook grote maten schoenen aan, variërend van damesmaten tot en met maat 43 en herenmaten tot en met maat 50.