Naar boven

De beste schoenenwinkel van Nederland


Wij hebben prachtig nieuws te melden!!


Van Mourik Schoenen is de beste schoenwinkel van 2024-2025!

 
Met grote trots kunnen we melden dat Van Mourik Schoenen uit Sliedrecht is verkozen tot de beste schoenwinkel van Nederland voor het jaar 2024-2025. Tijdens de Modewinkel Awards, die op zaterdagavond 15 juni plaatsvonden in Theater Figi in Zeist, ontving Van Mourik Schoenen deze prestigieuze titel. Deze uitmuntende prestatie was niet mogelijk geweest zonder het fantastische, enthousiaste team van verkopers en verkoopsters. Hun inzet en toewijding hebben bijgedragen aan dit succes. "We zijn ze echt heel dankbaar!" zegt het management van Van Mourik Schoenen. Het was de eerste keer dat de winkel meedeed aan deze awards, en om meteen te winnen voelt als een enorme eer. De award heeft nu een prominente plaats in de winkel gekregen en straalt daar als symbool van deze bijzondere prestatie.
 

Van Mourik Schoenen Sliedrecht

Van Mourik Schoenen in Sliedrecht verkoopt dames-, heren- en kinderschoenen. De winkel is 700m² groot, wat voor een schoenenwinkel erg groot is. We verkopen de mooiste merken en hebben verschillende specialiteiten, waaronder kleine schoenmaten voor dames en heren en grote schoenmaten voor kinderen, dames en heren. Damesmaten beginnen vanaf maat 33 en heren vanaf maat 38. Kinderschoenen gaan tot maat 42, herenschoenen tot en met maat 50 en damesschoenen tot en met maat 43.
 
Voor heren hebben we een zeer uitgebreide collectie trouwschoenen, luxe geklede schoenen, sportieve schoenen, loafers en sneakers, echt van alles met bijpassende riemen. Voor dames bieden we een grote collectie luxe schoenen en laarsjes voor mooie gelegenheden, trouwerijen en voor de zondag. We hebben een grote sortering schoenen waarin steunzolen passen, variërend van gekleed, sportief en klassiek tot zeer modieus.

Voor kinderschoenen heeft Van Mourik de allergrootste collectie in Zuid-Holland. Mooie, hippe, stevige, sportieve en nette kinderschoenen voor school, gelegenheden en voor de zondag. Ook heeft Van Mourik Schoenen twee paskamers om kleding en schoenen bij elkaar te passen; ook dat is uniek in Nederland.

De Modewinkel Awards

Het Award Festival van de Modewinkel Awards was een groot succes. Op 15 juni 2024 werden de winnaars feestelijk gehuldigd in een drukbezochte, feestelijke setting in Theater Figi in Zeist. De modebranche kwam samen, er werd gelachen, gevierd, gedanst en inspiratie opgedaan. Onder de 600 aanwezigen werden ook nieuwe verbindingen gelegd.

Van Mourik Schoenen bedankt iedereen die op hen heeft gestemd en kijkt uit naar een fantastisch jaar als de beste schoenwinkel van Nederland.