Naar boven

Grote maten schoenen

Ontdek trendy dames en heren schoenen in grote maten bij Van Mourik Sliedrecht. Voor dames en heren met een grotere schoenmaat, begrijpen we bij Van Mourik Siedrecht dat het vinden van stijlvolle schoenen soms een uitdaging kan zijn. Daarom bieden wij een exclusieve collectie modieuze dames en heren schoenen die perfect passen en tegelijkertijd aansluiten bij de hedendaagse trends.
 

Damesschoenen maat 43

Onze collectie is zorgvuldig samengesteld om te voldoen aan de behoeften van vrouwen met grotere schoenmaten. Merken zoals Gabor, Hassia, DR. Martens, Everybody, Evaluna, JvM Shoes, Nalini, Solidus, Aqa, Warmbat, Sioux, Stuppy, Toni Pons, Waldlaufer, Xsensible, Lowa en Rohde zijn enkele van onze top keuzes. Ze zijn speciaal geselecteerd vanwege hun aandacht voor comfort, stijl en perfecte pasvorm voor maten 42 en 43.
 

Grote maten schoenen dames

Van Mourik Sliedrecht begrijpt de noodzaak van diversiteit en stijl in damesschoenen, ongeacht de schoenmaat. Daarom presenteren wij een uitgebreide collectie schoenen in verschillende stijlen en kleuren, zodat elke vrouw met een grotere schoenmaat kan stralen in schoenen die passen bij haar persoonlijke smaak.

Ontdek nu onze collectie en vind de perfecte damesschoenen in maat 42 en maat 43 die niet alleen passen, maar ook een aanvulling vormen op jouw unieke look!

Grote maten schoenen heren

Ontdek trendy herenschoenen in groten maten bij Van Mourik Sliedrecht. Voor heren met grotere schoenmaten, met specifieke focus op maten 47, 48, 49 en 50, begrijpen we bij Van Mourik Sliedrecht dat het vinden van stijlvolle schoenen soms uitdagend kan zijn. Daarom bieden wij een exclusieve collectie modieuze herenschoenen die niet alleen perfect passen, maar ook aansluiten bij de huidige trends.

Van Mourik Sliedrecht begrijpt de noodzaak van diversiteit en stijl in herenschoenen, ongeacht de schoenmaat. Daarom presenteren wij een uitgebreide collectie van schoenen in verschillende stijlen en kleuren, zodat elke man met grotere schoenmaten kan schitteren in schoenen die passen bij zijn persoonlijke smaak.

Ontdek nu onze collectie en vind de perfecte herenschoenen in maten 47,48,49 en maat 50 die niet alleen passen, maar ook een aanvulling vormen op jouw unieke look!
 

Herenschoenen maten 47,48,49 en 50

Onze zorgvuldig samengestelde collectie voldoet aan de behoeften van heren met deze grotere schoenmaten. 
  • De merken die we voeren in maat 47 zijn: Van Bommel, Floris van Bommel, Australian, Magnanni, Blackstone, Nubikk, Greve, Giorgio, Ecco, Sioux, Meindl, Gri-sport, Xsensible, Lowa, Jenszen, Birkenstock, Dr. Martens, Berkelmans, Verbenas, Westland, Amako en Reef teenslippers behoren tot onze topkeuzes. Ze zijn speciaal geselecteerd vanwege hun aandacht voor comfort, stijl en perfecte pasvorm voor maat 47.
  • De merken die we voeren in maat 48 zijn: Van Bommel, Floris van Bommel, Australian, Magnanni, Blackstone, Nubikk, Greve, Giorgio, Ecco, Sioux, Meindl, Gri-sport, Xsensible, Lowa, Berkelmans, Verbenas, Westland, Amako en Reef teenslippers behoren tot onze topkeuzes. Ze zijn speciaal geselecteerd vanwege hun aandacht voor comfort, stijl en perfecte pasvorm voor maat 48.
  • De merken die we voeren in maat 49 zijn: Australian, Ecco, Blackstone, Amako, Westland en Sioux behoren tot onze topkeuzes. Ze zijn speciaal geselecteerd vanwege hun aandacht voor comfort, stijl en perfecte pasvorm voor maat 49.
  • De merken die we voeren in maat 50 zijn: Australian, Ecco, Amako, Westland en Sioux horen tot onze topkeuzes. Ze zijn speciaal geselecteerd vanwege hun aandacht voor comfort, stijl en perfecte pasvorm voor maten 50.

Online bestellen bij van Mourik

Wanneer u op een werkdag vóór 17:00 uur een bestelling plaatst, wordt deze normaal gesproken de volgende dag bij u bezorgd. Onze openingstijden spelen echter ook een rol, dus houd rekening met een levertijd van 1-3 werkdagen. Gratis verzending is beschikbaar voor bestellingen vanaf €50.