Naar boven

Klantenservice van Mourik

Heeft u een vraag over een artikel dat u op onze website heeft gezien? Wilt u iets weten over uw bestelling of heeft u een klacht? Wij helpen u natuurlijk graag verder!
Neem contact met ons op en wij zullen uw vraag of klacht zo snel mogelijk in behandeling nemen.

Telefoon: 0184-412210
email: info@vanmouriksliedrecht.nl

Hoe lang kan ik de schoenen retourneren of ruilen?
Alle schoenen kunnen binnen 14 dagen na ontvangst aan ons worden geretourneerd of geruild mits deze ongedragen en in de originele staat zijn en zijn verpakt in de originele doos. Dit geldt ook voor artikelen in de uitverkoop. Het (binnen) passen van onze artikelen is uiteraard toegestaan. Wij raden aan de schoenen op een zachte vloer (bijvoorbeeld tapijt) te passen en uit te proberen

Garantie
Op alle bestellingen zijn de algemene voorwaarden, zoals vermeld op de website, van toepassing. De garantie en de garantieperiode zijn conform de wet en de algemene voorwaarden van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie vastgesteld. Op onze garantieregeling geldt onverminderd de wettelijke rechten van de consument. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor sommige producten geldt ook een fabrieksgarantie.

Van Mourik schoenen staat in voor de bruikbaarheid en deugdzaamheid van het product. Bij een gebrek kan er beroep worden gedaan op de (wettelijke) garantie. De garantieperiode gaat in vanaf de datum van aankoop. De fabrieksgarantie kan per fabrikant sterk verschillen.

Voldoet een artikel niet aan de verwachtingen, neem dan contact op met onze Klantenservice.

Reparatie
Mocht het artikel gekocht bij Van Mourik schoenen binnen korte tijd kapot gaan doordat het product niet voldoet aan de kwaliteit, dan zorgen wij voor herstel of vervanging van het product of restitueren het aankoopbedrag als er geen oplossing meer is.

Wanneer het product defect is wegens normale slijtage kunnen wij dit helaas niet vergoeden.

Klachten en artikelen die wij niet kunnen vergoeden zijn:

normale slijtage van zolen en hakken
kale neuzen bij schoenen door normale slijtage van buitenaf
beschadiging aan hiel
door verkeerd of intensief gebruik veroorzaakte gebreken
overmatige transpiratie
afgeven en verkleuring van schoenen
pillen van schoenen
ritsen