Naar boven

Kleine maten schoenen

Ontdek stijlvolle dames en herenschoenen in kleine maten bij Van Mourik Sliedrecht. Dames en heren met kleine schoenmaten worden vaak geconfronteerd met beperkte keuzes, maar bij Van Mourik in Sliedrecht begrijpen we de behoefte aan trendy schoenen die perfect passen. Onze collectie richt zich ook speciaal op dames en heren met kleinere voeten, zodat zij niet langer genoegen hoeven te nemen met kinderschoenen die niet voldoen aan volwassen stijl, normen en comfort behoeften.
 

Kleine maten schoenen dames

Bij Van Mourik Schoenen in Sliedrecht willen we dames met kleine voeten helpen om schoenen, sandalen, boots, slippers, pumps en loafers te vinden die niet alleen passen, maar ook modieus en comfortabel zijn. Onze uitgebreide collectie biedt diverse stijlen en kleuren, zodat iedereen kan slagen voor prachtige damesschoenen, ongeacht de schoenmaat.

Bekijk onze collectie nu en vind de perfecte schoenen die passen bij jouw stijl en persoonlijkheid!


Damesschoenen maat 34

Ontdek een gevarieerd aanbod van modieuze damesschoenen van topmerken die speciaal zijn ontworpen voor kleine maten. Merken zoals Everybody, Evaluna, JvM Shoes en Semler zijn zorgvuldig geselecteerd vanwege hun aandacht voor detail en de perfecte pasvorm voor kleine schoen maten vanaf maat 34.

Damesschoenen maat 35

Ontdek een gevarieerd aanbod van modieuze damesschoenen van topmerken die speciaal zijn ontworpen voor kleine maten. Enkele merken in maat 35 zijn: Gabor, Hassia, Peter Kaiser, Everybody, Evaluna, JvM Shoes, Toni Pons, Waldlaufer, Verbenas, Rohde, Tamaris, Nalini, Pieternella, Unisa, Softwaves, Birkenstock, en Semler. Ze zijn zijn zorgvuldig geselecteerd vanwege hun aandacht voor detail en de perfecte pasvorm voor kleine schoen maten in maat 35.

Kleine maten herenschoenen

Van Mourik Sliedrecht begrijpt de noodzaak van diversiteit en stijl in herenschoenen, ongeacht de schoenmaat. Daarom presenteren wij een uitgebreide collectie schoenen in verschillende stijlen en kleuren, zodat elke man met een kleinere schoenmaat kan schitteren in schoenen die passen bij zijn persoonlijke smaak. Voor heren met kleinere schoenmaten, met specifieke focus op maten 38, 39 en 40, begrijpen we bij Van Mourik Sliedrecht dat het vinden van stijlvolle schoenen soms uitdagend kan zijn. Daarom bieden wij een exclusieve collectie modieuze herenschoenen die niet alleen perfect passen maar ook aansluiten bij de huidige trends.

Herenschoenen maten 38, 39 en 40

Onze zorgvuldig samengestelde collectie voldoet aan de behoeften van heren met deze kleinere schoenmaten. 
  • De merken die we voeren in maat 38 zijn: Van Bommel en Floris van Bommel (behoren tot onze topkeuzes). Ze zijn speciaal geselecteerd vanwege hun aandacht voor comfort, stijl en perfecte pasvorm voor maten 38.
  • De merken die we voeren in maat 39 zijn: Van Bommel, Floris van Bommel, Australian, Magnanni, Blackstone, Greve, Giorgio, Ecco, Sioux, Meindl, Gri-sport, Xsensible, Rohde, Amako en Reef teenslippers (behoren tot onze topkeuzes). Ze zijn speciaal geselecteerd vanwege hun aandacht voor comfort, stijl en perfecte pasvorm voor maat 39.
  • De merken die we voeren in maat 40 zijn: Van Bommel, Floris van Bommel, Australian, Magnanni, Blackstone, Nubikk, Greve, Giorgio, Ecco, Sioux, Meindl, Gri-sport, Xsensible, Panama Jack, Jenszen, G-Star, Bjorn Borg, Lowa, Berkelmans, Verbenas, Gaastra, Westland, Rohde, Amako en Reef teenslippers (behoren tot onze topkeuzes). Ze zijn speciaal geselecteerd vanwege hun aandacht voor comfort, stijl en perfecte pasvorm voor maat 40.

Ontdek nu onze collectie en vind de perfecte herenschoenen in maten 38, 39 en 40 die niet alleen passen, maar ook een aanvulling vormen op jouw unieke look!

Online bestellen bij van Mourik Sliedrecht

Wanneer u op een werkdag vóór 17:00 uur een bestelling plaatst, wordt deze normaal gesproken de volgende dag bij u bezorgd. Onze openingstijden spelen echter ook een rol, dus houd rekening met een levertijd van 1-3 werkdagen.Gratis verzending is beschikbaar voor bestellingen vanaf €50.