Naar boven

Verzendinformatie

Verzendinformatie


De levering van uw bestelling gaat via PostNL en wordt normaliter op werkdagen als u voor 17:00 uur bestelt de volgende dag bij u bezorgd. Echter houden wij een leveringstijd van 1 tot 3 werkdagen aan in verband met de openingstijden van onze winkel. U kunt ervoor kiezen om uw bestelling te laten bezorgen op uw thuisadres, bij afhaalpunten van PostNL PakjeGemak of bij ons in de winkel in Sliedrecht. Het is niet mogelijk om een bestelling op een postbusadres te laten afleveren. 

Na 2 niet gelukte bezorgpogingen zal PostNL het pakket op een PostNL-locatie voor u bewaren, hierover ontvangt u een briefje in de brievenbus met daarop de aanwijzingen hoe u het snelst het pakje alsnog kunt ontvangen. PostNL zal het pakket 2 weken bewaren en uiteindelijk terugsturen naar de verzender. Indien u voor het afhalen op een PostNL-locatie hebt gekozen bij uw bestelling, zal eenzelfde bewaartermijn gelden.

Bent u benieuwd naar de status van uw bestelling, vul dan de track & trace code in die u hebt ontvangen op de PostNL website of neem contact met ons op. Wij kijken dit graag voor u na.

Wij verzenden orders vanaf € 50,- gratis. Voor bestellingen onder de € 50,-  vragen wij een kleine bijdrage van € 4,95 
Retourneren kan via onze winkel aan De Kerkbuurt 45, 3361 BC in Sliedrecht. 

Het ruilen van artikelen voor een andere maat is gratis met uitzondering van afgeprijsde artikelen. Het retour sturen van artikelen is ook gratis met uitzondering van afgeprijsde artikelen, dan is het retour sturen voor rekening van u. Let op, mocht u een bestelling gedeeltelijk retourneren en daardoor met het artikel dat u behoudt onder het bestelbedrag van € 50,- uitkomen, dan berekenen wij alsnog €  6,95 verzendkosten voor de heenzending.

Hoe lang kan ik de schoenen retourneren of ruilen?
Alle schoenen kunnen binnen 14 dagen na ontvangst aan ons worden geretourneerd of geruild mits deze ongedragen en in de originele staat zijn en zijn verpakt in de originele doos. Dit geldt ook voor artikelen in de uitverkoop. Het (binnen) passen van onze artikelen is uiteraard toegestaan. Wij raden aan de schoenen op een zachte vloer (bijvoorbeeld tapijt) te passen en uit te proberen.